Om butikken

peiter-olsen
peiter-olsen
Peiter Olsens – Én webshop!
– Tre fysiske butikker

 

Med rødder dybt i det nordsjællandske muld finder du Peiter Olsen Belysning og Hårde Hvidevarer.

Vi er et veletableret nordsjællandsk hårde hvidevarefirma, der gennem årerne har fordelt sig ud over tre byer.

Her finder du os:

 

  • Hillerød
  • Helsinge
  • Frederiksværk

Mere end 50 år med hvidevarer

Peiter Olsen stiftede firmaet i 1965. Efter et generationsskifte i 2006 overtog Peiters datter, Dina Boje Olsen, virksomheden og står i dag i spidsen for sine ca. 20 medarbejdere hjulpet af sin mand, Bjarne Boje Sørensen.

Peiter Olsen Belysning & Hårde Hvidevarer samarbejder med en af de største frivillige indkøbsforeninger i Danmark, Hvidt og Frit.

Indkøbssamarbejdet med Hvidt og Frit-kæden betyder, at Peiter Olsen kan tilbyde sin kunder fordelagtige priser samt 2+2 års garanti på rigtig mange produkter – Helt uden omkostninger for vores kunder.

Belysning og Hårde Hvidevarer

I forretningerne i Hillerød og Helsinge er der shop-in-shop LYSMESTEREN-afdelinger. Her sælger vi hver dag lamper fra en række kendte lampemærker som bl.a. Louis Poulsen, Le Klint, Light Point. Vi har desuden et stort udvalg af lampeskærme. Så her har du mulighed for at kombinere dit hvidevarekøb med kvalitets belysning til dit hjem.

LYSMESTEREN er Danmarks største og eneste landsdækkende belysningskæde, hvilket gør at Peiter Olsens kan tilbyde sine kunder et bredt udvalg til gode priser.

Det, at købe en lampe kan være langt sværere end at købe en vaskemaskine – Så lad os hjælpe med det. At hænge en lampe op, kan også være en stor udfordring. Derfor har vi naturligvis mulighed for at hjælpe med det også.

LYSMESTEREN finder du i følgende butikker:

 

  • Hillerød
  • Helsinge

Her er du ikke bare en kunde,
der kommer ind ad døren

Når du har valgt at handle hos Peiter Olsen Belysning og Hårde Hvidevarer, synes vi faktisk, at det forpligter. Igennem alle årene har vi altid lagt stor vægt på god rådgivning, god betjening og ikke at love mere end vi kan holde.

I butikkerne møder du et frisk team – klar til at rådgive og betjene dig – Så du gør en god handel. En god handel for os betyder, at du kommer hjem med det rigtige produkt – Hverken mere eller mindre – Prisen skal passe til markedet og den service, du ønsker at få.

Tillid er kernen i forholdet til vores kunder, som ofte er på arbejde, når vi leverer og monterer nye produkter i deres hjem. Vi har vores fastansatte montører, hvilket betyder, at vi ikke er afhængige af fremmede folk.

Vi leverer og monterer i det meste af Nordsjælland med vores egne montører. Vi leverer i hele Danmark enten med vores egne folk eller med forskellige fragtfirmaer.

Velkommen hos Peiter Olsen Belysning og Hårde Hvidevarer.

I vil på denne hjemmeside kunne bestille lamper, hårde hvidevarer, små-el og personlig pleje produkter. Der er også mulighed for at besøge en af vores tre butikker, hvor vi står klar til at rådgive og vejlede jer til det rette produkt for jeres behov.

Kontakt os her

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1