• miele haves

    Miele føres også, stort udvalg i Butikkerne.

     

    Miele produkter føres også ring eller kig ind til Butikken og hør nærmere. Hillerød tlf. 48221340 Frederiksværk tlf. 47725300 Helsinge tlf. 48795600

     
    Læg i kurv

Industritørretumblere

En industritørretumbler er optimal til institutionen, sportsklubben eller arbejdspladsen. Den er bygget til at køre mange gange dagligt og med et nemt og brugervenligt betjeningspanel.

De er ofte udstyret med en stor låge, som gør påfyldning og tømning af maskinen nemmere. Det er også muligt at tilkøbe sokler til tørretumblerne, så de kommer lidt op i højden for en bedre arbejdshøjde, når man har med maskinerne at gøre.

Vi rådgiver dig til den rette industritørretumbler

Det kan være svært at finde ud af, hvilken slags tørretumbler der passer bedst til dig og din husholdning. Har du brug for hjælp, er vi altid klar til at vejlede dig. Du kan få gode råd i vores tørretumbler guide, og du kan altid kontakte din lokale Hvidt og Frit forhandler, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig om køb af industritørretumbler. Find din nærmeste Hvidt og Frit forhandler her.

Levering og installering

Vi leverer naturligvis gerne din nye industritørretumbler hjem til dig, og har du en gammel tørretumbler, tager vi den også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere din nye tørretumbler, tilbyder vi også dette.