Levering & montering

Har du brug for hjælp til at få dine nye produkter med hjem?

Når du køber tunge varer såsom en vaskemaskine, et køleskab eller en opvaskemaskine, hjælper vi naturligvis gerne med at levere varen hjem til dig. Har du en udtjent vare, tager vi den også gerne med til genbrug.

Såfremt du ønsker det, kan vi montere dine nye hvidevarer for dig. Du kan altid være sikker på, at det er en professionel, der udfører arbejdet, når du bestiller services hos os.

Du kan bestille services i kassen eller efter aftale med den butik, du køber din(e) vare(r) af. Når din ordre er leveret til butikken, kontakter han dig inden for 24 timer, for at aftale tidspunkt for levering og evt. montering – dette gælder dog kun på hverdage.

Levering

Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark. Ved levering til ikke brofaste øer,  vil der blive opkrævet 499 kr. i levering. Vi kontakter dig nærmere herom, når vi har modtaget din ordre.

Ydelser med priser listes nedenfor. Vær opmærksom på, at du foruden nedenstående priser automatisk vil blive opkrævet et engangsbeløb på 99 kr. for levering. Priserne gælder for butik.peiterolsen.dk.

 • Levering til kantsten: 99 kr. (standardlevering – her opkræves ikke yderligere 99 kr. for levering)
 • + Indbæring/opbæring: 200 kr. (*2 pers. 550 kr.)
 • + Indbæring/opbæring fra 1. sal: 650 kr.
 • + Indbæring og montering: 600 kr. (*2 pers. 950 kr.)
 • + Indbæring og montering fra 1. sal: 950 kr.
 • + Montering af emhætter: tilbud gives efter aftale med forhandleren
 • + Montering af køkkenlåge: 700 kr.
 • + Dørvending: 199 kr.
 • + Bortskaffelse: 199 kr.
 • + Forsendelse af små varer: 49 kr. ingen yderlige tillæg.

* Ved indbæring af amerikanerskabe kræves der typisk to personer. Derfor er priserne højere end ved almindelige hvidevarer.

Ved køb af små varer, som kan leveres med almindelig omdeling, vil vi så vidt muligt efterstræbe at afsende ordrer indgået før kl. 12.00 samme dag. Ordrer indgået efter kl. 12.00 bliver afsendt dagen efter. Dette gælder dog kun på hverdage. Vi sørger for levering med din lokale postomdeler.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender forhandleren naturligvis en ny leverance uden beregning.

Ved køb af større varer såsom hvidevarer, som kræver fragtmand, vil vi kontakte dig inden for 24 timer for at aftale nærmere vedrørende levering af din(e) vare(r). Dette gælder dog kun i hverdagene.

Såfremt du ønsker det, kan varen stilles uden kvittering, hvis du eksempelvis ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette vil i så fald være på eget ansvar ved tyveri og evt. skader på produktet. Hvis dette ønskes, noteres det blot i kommentarfeltet i forbindelse med ordreafgivelsen.

 

Genkørsel

Hvis der ikke er nogen på adressen, der kan tage imod varen, og der ikke er indgået aftale om at varen må stilles, tager chaufføren varen med retur. Ønsker du at aftale en ny leveringsdato, kan du kontakte forhandleren, som behandler din ordre. Bemærk, at du i så fald selv skal betale for en genkørsel. Prisen for en genkørsel er 299 kr.

 

 

Godt at vide om leverings- og tillægsydelser

Levering til kansten

Ved levering til kantsten leveres produktet til nærmeste hoveddør i gadeplan, som kan tilgås med en sækkevogn. Bor du i etageejendom betyder det, at varen stilles på gaden udenfor. Ønsker du hjælp til at få varen båret op, kan du med fordel bestille levering med indbæring.

Levering inklusiv indbæring

Ved levering med indbæring vil chaufføren bære dit produkt ind til første rum i dit hjem. Vurderer vores montør, at der kan være risiko for evt. skader i forbindelse med ind- eller opbæringen, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Vi beder dig venligst sikre “transportvejen” gennem dit hjem. Bor du i etageejendom kræver indbæringen to personer. Se pris i ovenstående skema.

Bortskaffelse af brugte hvidevarer

Du kan indgå aftale om, at chaufføren skal bortskaffe dine udtjente hvidevarer. Chaufføren tager produktet med retur og sørger for den miljørigtige bortskaffelse. Du skal selv afmontere produktet hvis ikke du har bestilt montering af det nye produkt. Har du bestilt ydelsen i forbindelse med levering til kantsten, skal du selv sørge for at bære det ud til første tilgængelige hoveddør i gadeplan. Er ydelsen derimod bestilt med indbæring, tager chaufføren produktet med ned. Vi beder dig venligst sikre “transportvejen” gennem dit hjem.

Montering i forbindelse med levering

Såfremt du ønsker, at vi skal montere dine nye hvidevarer, bedes du kontrollere, at din bestående el- og VVS-installation er lovligt udført. Vi monterer til den eksisterende installation uden udskiftning af slanger, ledninger og stik og benytter de installationsdele, der medfølger produktet. Vores montør forsøger at løse alle problemer på stedet. Vurderer montøren, at det ikke kan udføres, vil dette blive oplyst ved ankomsten. Eventuelt ekstra arbejde aftales med montøren.

Du skal sørge for uhindret adgang til installationsstedet.

Du vil blive kontaktet af Peiter Olsen Belysning og Hårde hvidevarer hurtigst muligt efter ordreafgivelse for at aftale et tidspunkt for monteringen. Det vil være i tidsrummet mandag-fredag mellem 08.00-16.00.

Ønsker du montering, gør vi opmærksom på følgende

Montørerne har som udgangspunkt ikke VVS-autorisation og kan derfor ikke udføre arbejde, der ligger inden for VVS-området. Så derfor er det vigtigt, at du sikrer, at dine forhold gør det muligt for montøren at udføre den bestilte montering. Er du i tvivl, så kontakt evt. din egen VVS-leverandør eller sørg for at afdække det sammen med montøren, når du kontaktes inden montering.
Såfremt monteringen ikke kan gennemføres pga. manglende, ulovlige, defekte, ikke tilgængelige installationer eller forkerte indbygningsmål til produktet, vil du blive faktureret for en forgæves montering, pris: 599 kr.

Følgende er generelt ikke omfattet af montering:

 • Vi tilbyder ikke montering af emhætter til fast pris. Hvis der ønskes montering af en emhætte, bedes du skrive dette i kommentarfeltet. Vi vil derefter  kontakte dig og aftale nærmere.
 • Boring af huller: Generelt kan montøren ikke bore huller i inventaret. Ved montering og tilslutning af indbygningsovne og kogeplader er selve udskæringen ikke omfattet af monteringen. Fugning og limning af kogeplader er heller ikke omfattet af monteringen.
 • Ved montering af integrerbare produkter er tilpasning og montering af låger ikke inkluderet.
 • Montering af gaskomfurer og gaskogeplader. Det er et lovkrav, at installation/tilslutning af gaskomfurer og gaskogeplader skal udføres af en autoriseret gas-og vandmester. peiterolsen.dk kan derfor desværre ikke tilbyde denne ydelse.
 • Ved installering af opvaske-, vaskemaskiner og tørretumblere skal du være opmærksom på nedenstående forbehold:
 • Montering foretages som udgangspunkt kun i gulvniveau. Ved søjlemontering skal der påregnes et tillæg som aftales og afregnes direkte med den pågældende montør.
 • Er varen med aquastop, skal vandhanen være hævet minimum 30 cm over gulv eller skabsbund.
 • Der skal være en fungerende vandhane med kontraventil og udvendig gevindstørrelse på ½” eller ¾” (19 eller 24mm).
 • Der skal være fast afløbsrør til vask med en diameter på 30 mm eller mere.
 • Afløbstilslutning skal foretages minimum 60 cm og max 90 cm over gulvet.
 • Ved opvaskemaskine med aquastop skal der være et hul på 10 cm i diameter nederst på den side af skabet, der vender ind mod det rum, opvaskemaskinen skal stå.
 • Forlængelse af slanger udover de 1½ meter er ikke en del af monteringen og vil betyde en ekstra omkostning, der aftales individuelt med montøren.
 • Det kan være nødvendigt i forbindelse med monteringen at udskifte stik til 3- eller 5-benet stik. Dette er omfattet af monteringen.

Derfor er vi lidt bedre

2+2 års garanti

Vi har udvidet garanti på udvalgte produkter
– så du er sikret i 4 år.

Stort sortiment

Vi har et af Danmarks største sortimenter med alle de kendte varemærker.

Vi dækker hele DK

Vi har alle de kendte kvalitetsbrands

SE ALLE BRANDS
1