Kombiner køleskab og fryser i ét produkt med et Kølefryseskabe
Har du ikke plads i dit hjem til både at have et køleskab og en fryser, er en kombinationsløsning med køleskab og fryser i ét skab, perfekt til dig. De findes i både fritstående og integrerede versioner, som du beklæder med en front som resten af køkkenet. Har du god plads, er amerikanerkøleskabet også en mulighed. Her er køle- og frysedelen i fuld størrelse ved siden af hinanden i et samlet skab.

Hos Peiter Olsen har vi et stort udvalg af Køl & Frys med forskellig størrelse, muligheder for indretning og kapacitet i både køle- og frysedelen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig
Er du i tvivl om, hvilket køle-/fryseskab du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan få gode råd i vores køleskabs guide, og du kan altid kontakte din lokale Peiter Olsen forhandler, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig. Find din nærmeste Peiter Olsen forhandler her.
Levering og installering af Kølefryseskabe
Vi leverer naturligvis gerne dit nye køle-/fryseskab hjem til dig, og har du et gammelt køle-/fryseskab, tager vi det også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere dit nye køle-/fryseskab, tilbyder vi også dette.  Køl & Frys