Den rette tørretumbler for dig
En tørretumbler kan være en stor hjælp i hverdagen, særligt hvis du ikke har meget plads, eller ikke har mulighed for at hænge dit vasketøj til tørre udendørs.

Når du skal finde din nye tørretumbler, er der en række ting, du bør overveje. Har du fx brug for, at den skal kunne tørre meget vasketøj ad gangen? Skal den have en bestemt energiklasse eller være med kondens eller aftræk?

Derudover er det vigtigt at overveje, hvor den skal placeres. Har det fx betydning, om den skal være front- eller topbetjent? Skal den stå i en vaskesøjle og have en bestemt bredde og dybde? Eller skal den stå ved siden af vaskemaskinen og åbne i en bestemt retning? Peiter Olsen holder de største brands indenfor tørretumblere såsom AEG, Miele og og Bosch, og vores lokale forhandlere står altid klar til at hjælpe dig.

Vi rådgiver dig til den rette tørretumbler
Det kan være svært at finde ud af, hvilken slags tørretumbler der passer bedst til dig og din husholdning. Har du brug for hjælp, er vi altid klar til at vejlede dig. Du kan få gode råd i vores tørretumbler guide, og du kan altid kontakte din lokale Peiter Olsen forhandler, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig. Find din nærmeste Peiter Olsen forhandler her.
Levering og installering
Vi leverer naturligvis gerne din nye tørretumbler hjem til dig, og har du en gammel tørretumbler, tager vi den også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere din nye tørretumbler, tilbyder vi også dette.