En ovn, teknologier
Galileo OMNICHEF ovnen udtrykker det bedste fra den nye multikogningsteknologi og giver dig mulighed for at kombinere tre tilberedningsteknologier . Den traditionelle til at tilbyde al den alsidighed, der er nødvendig til daglige forberedelser. Dampkogning , med et mætningsniveau fra 20% til 100% luftfugtighed, som giver dig mulighed for at forbedre alle ingredienserne, bevare deres organoleptiske egenskaber og forbedre deres aromaer, smag og teksturer. Endelig mikrobølgetilberedning , som giver dig mulighed for at tilberede ingredienserne ved at undgå at brænde dem og giver en betydelig tidsbesparelse.
En komplet menu på samme tid
Sametime-funktionen giver dig mulighed for at forberede en komplet menu, med forskellige retter klar på samme tid. Ovnen vil automatisk angive, hvornår det er bedst at sætte hver ret i ovnen.
Tilberedning ved lav temperatur
Lavtemperaturtilberedning er en langsom og delikat tilberedningsmetode, der giver dig mulighed for at opnå fremragende resultater ved tilberedning af kød og fisk. Takket være multipunktsonden er det muligt at overvåge temperaturen i tre forskellige punkter af ingrediensen, fra hjertet til overfladen, og koge indtil den ønskede værdi er nået.